- Cover.jpg (186.83 КБ) 3910 просмотров
Krzysztof Krawczyk - "Byłaś mi nadzieją" (1974, Vinyl rip) + My bonus track
"Byłaś mi nadzieją" (1974)
Tracklist:
01. Hallo, co o tym wiesz (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Janusz Kondratowicz)
02. Nie źałuj róź, gdy płonie las (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Janusz Kondratowicz)
03. Byłaś mi nadzieją (Piotr Figiel - Andrzej Kuryło)
04. Hej Barbara (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Marek Głodowski)
05. Każdym świtem umiera nasze wczoraj (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Włodzimierz Patusziński)
06. Zapamiętaj, źe sen to ja (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Wojciech Mann)
07. Tysiąc pięknych dziewcząt (Jacek Szczygieł - Włodzimierz Patusziński)
08. Jeszcze zakochani (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Andrzej Kuryło)
09. Ten dzień (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Jerzy Dąbrowski)
10. Będzie tak jak jest (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Stanisław Halny)
11. Hej dziewczyno, powiedz mi (Krzysztof Krawczyk, Ryszard Poznakowski - Stanisław Halny)
12. Nim zgaśnie dzień (Piotr Figiel - Stanisław Halny, Janusz Kondratowicz)
My bonus track:
13. Lot Nr 205 (from LP "Country Album Pokochaj moje marzenia" (1987) original version from CD) (Wojciech Trzciński - Janusz Kondratowicz)
14. Pokochaj moje marzenia (from LP "Country Album Pokochaj moje marzenia" (1987) original version from CD) (Ryszard Kniat, Krzysztof Krawczyk - Andrzej Tara)
15. Nie przesadza się starych drzew (from "LP Country Album Pokochaj moje marzenia" (1987) original version from CD) (Ryszard Kniat, Krzysztof Krawczyk - Andrzej Tara)
16. Byłaś mi nadzieją (from LP "Byłaś mi nadzieją" (1974) original version from CD) (Piotr Figiel - Andrzej Kuryło)
17. Nim zgaśnie dzień (from LP "Byłaś mi nadzieją" (1974) original version from CD) (Piotr Figiel - Stanisław Halny, Janusz Kondratowicz)
18. Smak skandali (original version from CD) (Ryszard Kniat - J. Sławko)
19. Życia mała garść (from LP "Wstaje nowy dzień" (1987) original version from CD) (Jarosław Kukulski - Jerzy Dąbrowski)
20. To co dał nam świat (from SP Tonpress S338 (1980), original version from CD) (Jarosław Kukulski - Lech Konopiński)
21. Wracaj z daleka (original version from CD) (Piotr Figiel - Wojciech Mann)
22. Kochaj naprawdę (from Pocztówka Tonpress R1049 (1979), original version from CD) (Adam Skorupka - Krzysztof Logan)
23. Byle łza (from LP "Rysunek na szkle" (1976), original version from CD) (Piotr Figiel - Wojciech Jagielski)
24. Krzysztof Krawczyk & Bohdan Smoleń - Czlowiek po czterdziestce (from LP "Prywatka z Bolterem" (1990), original version from CD) (Sławomir Sokołowski - Andrzej Jarek)
LP + Bonus tracks
FLAC(tracks)/547MB
Скрытый текст
Для просмотра скрытого текста необходимо быть авторизованным пользователем.
HQ LP (No bonus tracks) rip by sergio/Lossless/Flac/Cue + Image/NoCover/213MB
Скрытый текст
Для просмотра скрытого текста необходимо быть авторизованным пользователем.