1
Ve Valčíkovém RytmuStanda Procházka, Miroslav Šuba, Marie Pokšteflová, Indra Střítezská-Vostrá, Josef Bek, Zorka Kohoutová
05:57
2
Ve Valčíkovém Rytmu 2Zorka Kohoutová, Erika Bauerová, Standa Procházka, Josef Bek, Marie Pokšteflová, Indra Střítezská-Vostrá, Miroslav Šuba
04:34
3
A Já Sám... / Lístečku Dubový / Kdybych Byla Ptáčkem / Jen Ty Si...... (Směs Lidových Písní V Pochodovém Rytmu)Josef Bek, Zorka Kohoutová, Erika Bauerová, Miroslav Šuba, Standa Procházka, Marie Pokšteflová, Indra Střítezská-Vostrá
12:17
4
Myslivecké Písně Ve Valčíkovém RytmuStanda Procházka, Miroslav Šuba, Václav Pokorný, Ivana Kubátová, Zorka Kohoutová
05:46
5
Myslivecké Písně V Pochodovém Rytmu 2Standa Procházka, Václav Pokorný, Miroslav Šuba, Josef Bek, Ivana Kubátová, Zorka Kohoutová
06:17
6
Kde Je Sládek, Tam Je Mládek / Domažlice Sú Pěkné Městečko / Napij Se, Bratříčku, Napij / Piju Já, Piju Já / Já Mám Chaloupku / Až (Pijácké Písně Ve Valčíkovém Rytmu)Standa Procházka, Miroslav Šuba, Václav Pokorný, Jan Kožušník
05:18
7
Hospůdko, Hospůdko Malá/Ach, My Ubozí Sirotci/Už Ho Vedou.../Ó, Velvary.../Pijme Pivo S Bobkem/Jen Ty Mně, Šenkýřko.../Nalejvej, Š (Pijácké Písně V Pochodovém Rytmu)Standa Procházka, Miroslav Šuba, Václav Pokorný, Jan Kožušník
06:09
2017 | SUPRAPHON a.s.
FLAC (tracks), Web Release, skontrolovane Spek , Lossless Audio Checker , auCDtectTaskManager ...)