VA - Lesanka a Budvarka vyhrávají (2020) (FLAC)
SKLADBA
1. (páni muzikanti - tiše, tiše šumí - proč ten jetelíček - andulko, ty jsi má milá - když jsem šel od svý milý - tam, kde se hvězdy
Gerta Ledínská, Karla Blahníková, Jitka Koutecká, Jana Kopřivová, Jiří Langmajer, Jaroslav Buďárek, Jaromír Horák, František Ledínský, Jiří Miegl, Jiri Barta, Václav Paleček, Pošumavská dechová muzika Lesanka
05:03
2. Vyjel jsem si časně z rána
Mužský vokální soubor, Václav Paleček, Pošumavská dechová muzika Lesanka
02:53
3. V tom našem starém mlýně
Gerta Ledínská, Jana Kopřivová, Jiří Langmajer, Jiri Barta, Václav Paleček, Pošumavská dechová muzika Lesanka
02:11
4. Sluníčko zapadá za ty hory
Gerta Ledínská, Vlasta Bláhová, Jiří Langmajer, Václav Paleček, Pošumavská dechová muzika Lesanka
03:39
5. Páslo děvče, páslo koně
Jiří Langmajer, Václav Paleček, Pošumavská dechová muzika Lesanka
03:30
6. (zasadil jsem konvalinku - když V noci všechno klidně spí - ten tichý potůček - proč ta vltava tak hučí - co je to za děvčátko)
Gerta Ledínská, Vlasta Bláhová, Jitka Koutecká, Jana Kopřivová, Jiří Langmajer, Jiri Barta, Václav Paleček, Pošumavská dechová muzika Lesanka
04:30
7. Okolo měsíce
Marie Robenhauptová, Marie Svobodová, Adolf Školka, Jihočeská dechová hudba Budvarka
01:41
8. Já jsem ten synáček
Pavel Heidinger, Adolf Školka, Jihočeská dechová hudba Budvarka
02:15
9. Já jsem holka jako lusk
Marie Robenhauptová, Marie Svobodová, Adolf Školka, Jihočeská dechová hudba Budvarka
02:33
10. Naše panímáma
Pavel Heidinger, Marie Svobodová, Adolf Školka, Jihočeská dechová hudba Budvarka
02:21
11. Ten tichý potůček
02:30
12. Kde je ten pan šenkýř
02:13
13. Tajná láska - černé oči - vyšel jsem na zahrádku
Marie Robenhauptová, Pavel Heidinger, Marie Svobodová, Adolf Školka, Jihočeská dechová hudba Budvarka, Ludvík Petr
03:19
14. Okolo zlatý stoky
Pavel Heidinger, Josef Doležal, Adolf Školka, Jihočeská dechová hudba Budvarka
02:35
2020 | SUPRAPHON a.s.
FLAC (tracks), Web Release, skontrolovane Spek , Lossless Audio Checker , auCDtectTaskManager ...)
Скрытый текст. Для просмотра нужно поблагодарить автора за это сообщение