(upload Tom a Jerry)
1. Sentiment (03:37)
2. Chraň Bůh (feat. Václav Kozel & Big Band Českého Rozhlasu) (03:09)
3. Svět Je Báječnej Kout (feat. Václav Kozel & Big Band Českého Rozhlasu) (03:06)
4. Kdo Ví, Kde Je Ta Pláž (feat. Václav Kozel & Big Band Českého Rozhlasu) (02:59)
5. Každý Jednou Velkou Lásku Potká (02:47)
6. Blues Pro Tebe (feat. Václav Kozel & Big Band Českého Rozhlasu) (03:35)
7. Bláznem Se Zdám (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (03:16)
8. Miss Jones (feat. Václav Kozel & Big Band Českého Rozhlasu) (02:30)
9. Ty Jsi Můj Zvláštní Anděl (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (02:48)
10. Dívko V Modrém (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (03:25)
11. Tvůj Krok Zní (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (03:39)
12. Já A Můj Svět (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (02:55)
13. Ten Pán, Co Tančí S Vámi (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (02:55)
14. Zpívám Jednu Píseň Dál A Dál (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (04:02)
15. Dobré Roky To Jsou (04:20)
16. Tak Půjdem Spát (feat. Václav Kozel, Big Band Českého Rozhlasu & Smyčcový Orchestr Rudolfa Wiedermanna) (03:12)
FLAC (tracks), Web Release, skontrolovane Spek , Lossless Audio Checker , auCDtectTaskManager ...)